المقادير
• 1 كيلو سمك 
•½ و 1 كيلو بطاطس 
• ¼ كيلو طماطم 
• 2 ملعقة كبيرة زيت 
• عصير ليمون
• 4 فصوص ثوم 
• ملح وفلفل وكمون
• حزمة كرفس
•2  كوب ماء 
طريقة الطبخ
 
اجرحى جسم السمكة ثم تبلى السمكةبالملح والفلفل الاسود والكمون وعصير الليمون.
قطعى البطاطس والبصل والكرفس والطماطم واضيفى اليهم الملح والفلفل واخلطيهم مع بعض .
ضعى الخضروات فى صينية طاجن ومن فوقهم السمكة.
اضيفى الزيت والماء الى الصينية ثم غطيها بورق الالمونيوم ثم ضعيها بفرن متوسط الحرارة لمدة 45 دقيقة ثم انزعى ورق الالمونيوم للتحمير.
 
 











 

