للبحث فى موقعنا :

شيش كباب


 شيش كباب الشيف حسن المقـــــــــادير : الطريقه: - تتبل


الشيف حسن



المقـــــــــادير :


مكعبات اللحمه بالخليط الاتي( بملح وفلفل وقرفه وروز ماي والصلصه

الطريقه:

- تتبل مكعبات اللحمه بالخليط الاتي( بملح وفلفل وقرفه وروز ماي والصلصه والزبادي والمسترده والثوم المفروم وبصلة مفرومة) ونتركه في التتبيلة لمده 4 ساعات علي الاقل في الثلاجة ونغطيه ببلاستيك فيلم.

- ندخل مكعبات اللحم في الاسياخ الخشبيه ونفصل بين مكعبات اللحم بمكعبات الطماطم ومكعبات البصل والفلفل( يعني لحمه ثم طماطم ثم لحمه ثم فلفل ثم لحمه ثم بصل)

- نسخن الطاسه التيفال جدا وبعد ذلك نضع ماده دهنيه خفيفة جدا ثم
ننزل الاسياخ تعمل تشوك ( صدمه حراريه حتي تحتفظ بميتها ولا تجف اثناء الطهي)

- تاخذ 10 دقائق تسوية علي نار البوتجاز ثم ندخلها في صينيه بعد تغطيتهابالومنيوم فويل

- تقدم مع بطاطس



والزبادي والمسترده والثوم المفروم وبصلة مفرومة) ونتركه في التتبيلة لمده

4 ساعات علي الاقل في الثلاجة ونغطيه ببلاستيك فيلم. -

ندخل مكعبات اللحم في الاسياخ الخشبيه ونفصل بين مكعبات اللحم

بمكعبات الطماطم ومكعبات البصل والفلفل( يعني لحمه ثم طماطم ثم

لحمه ثم فلفل ثم لحمه ثم بصل) - نسخن الطاسه

التيفال جدا وبعد ذلك نضع ماده دهنيه خفيفة جدا ثم

ننزل الاسياخ تعمل تشوك ( صدمه حراريه حتي تحتفظ بميتها

ننزل الاسياخ تعمل تشوك ( صدمه حراريه حتي تحتفظ بميتها

نار البوتجاز ثم ندخلها في صينيه بعد تغطيتهابالومنيوم فويل -

تقدم مع بطاطس رد: من كل بلد اكلة ـ طبخات

مختلفةـ كل حاجة, كل العاب, كل الناس, كل جديد, القلب

يعشق كل جميل, حكاية كل عاشق, كل القصايد, كل ده

كان ليه, كل ده ليه, ثلج, رجل الثلج, بياض الثلج,

الثلج, لعبة رجل الثلج, مدينة الثلج, بيضاء الثلج, مصنع ثلج,

الثلج الجاف, صناعة الثلج, الاكلات, من كل بلد اكلة, الأكلات,

اكلة لحوم البشر, طريقة عمل الاكلات, عمل الاكلات, طرق عمل

الاكلات, اكلة سريعة, طبخ الاكلات, اكلة شهية, ع, على يا

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl